U bent hier: Home Programma's Sport Lokaal

Sport Lokaal

Sportprogramma waarin aandacht geschonken wordt aan de vele sportevenementen in en rondom Harlingen.

Iedere zaterdag en zondag  vanaf twee uur  ‘s middags luisteren naar ons programma Sport Lokaal.

Harlingen heeft twee voetbalverenigingen waarvan zaterdags Zeerobben speelt en op zondag FC Harlingen en in dit programma wordt live verslag gedaan van de wedstrijden.

Maar Harlingen heeft ook een behoorlijke zaalvoetbalcompetitie en mag daarom niet ontbreken in dit programma.

 

Maar niet alleen voetbal is interessant, er zijn ook Harlingers die andere sporten beoefenen. Ook die sporten krijgen de aandacht die ze verdienen. Denk bijvoorbeeld aan Hockey, Jeu de Boules, Zwemmen, Volleybal, Basketbal, Badminton, Biljarten en nog veel meer.

 

Beoefent U een sport en vindt U dat daar aandacht aan besteed moet worden, neem dan contact op met de makers van het programma.

 

Sport Lokaal wordt afwisselend gepresenteerd door Henk Jan Cornelisse, Age Zijlstra, Henk Metz,Bert Erents en Ada Huizinga.

 

De techniek van dit programma wordt verzorgd door Erik Klumper. Sport Lokaal, iedere zaterdag en zondag vanaf twee uur ’s middags.

 

De verslaggevers zijn Piet van der Pol (Zeerobben) Hylke Jager & Johan Wijbenga (FC Harlingen), Neeltje Hiemstra (Badminton), Alex Nieuwland (Hockey), Jelle Kromkamp (Volleybal) en Bert Erents (Zaalvoetbal)

  • Radio Stad Harlingen © 2011. Ontwikkeld door Rebel X.