U bent hier: Home Nieuws Yes, de marathon van Radio Stad Harlingen staat weer voor de deur!!

Yes, de marathon van Radio Stad Harlingen staat weer voor de deur!!

Ook dit jaar is het weer gelukt om met alle medewerkers een marathonuitzending te organiseren bij Radio Stad Harlingen, we gaan 54 uren live radio maken in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017.

Op vrijdag 27 oktober trappen we om 13.00 uur af met Keep it Country, gemaakt door twee medewerkers die al meer dan 20 jaar  op de vrijdagmiddag de luisteraars in Harlingen en omstreken aan de radio weten te kluisteren, Joyce van Wijngaarden en Erik Klumper. . Daarna gaan we door middel van bekende en onbekende programma’s door naar het slotstuk op zondag om 17.00 uur. Door middel van deze marathonuitzending hopen we de radio dichter bij de mensen te brengen, en het is natuurlijk hartstikke leuk om te doen.

Tijdens deze marathon is de studio van Radio Stad Harlingen geopend op zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober 2017 tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Voor iedereen de ideale gelegenheid om eens te kijken hoe radio wordt gemaakt. Onze gastheren en gastvrouwen zitten dan klaar met een bakje koffie.

In de toekomst hopen wij nog veel van deze uitzendingen te beleven, tijdens deze Open Dagen kan en mag iedereen zich opgeven als donateur van onze mooie lokale omroep. Na de Open Dagen ook natuurlijk. Mocht je (extra) reclame willen maken tijdens deze marathon, neem dan contact op met onze penningmeester Theo Huizenga via info@radiostadharlingen.nl o.v.v. reclame.

Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM, via www.radiostadharlingen.nl , zodat je niets hoeft te missen van deze “laatste” marathon van de het radiostation voor Harlingen, Midlum, Wijnaldum en ver daarbuiten via het wereldwijde web.. RADIO STAD HARLINGEN.

Luister Online

RSH Online RSH Online

RSH Online RSH Online

Contact

RSH Online

Radio Stad Harlingen

Prinses Irenestraat 2

8862 TL Harlingen


Tel: 0517 412324

 

Email: info@radiostadharlingen.nl

Contactformulier


Frequentie Ether: 106.2 FM
Frequentie Kabel: 104.1 FM

  • Radio Stad Harlingen © 2011. Ontwikkeld door Rebel X.