U bent hier: Home Nieuws Age Zijlstra, Lid in De Orde van Oranje-Nassau

Age Zijlstra, Lid in De Orde van Oranje-Nassau

Age Anne Zijlstra, roepnaam Age, 76 jaar, Harlingen, Lid in De Orde van Oranje-Nassau

Verdiensten: 1980-2016 Penningmeester Postduivenvereniging Ons Genoegen, in de jaren 90 commissielid en nu voorzitter van Rayon De Kuststrook

Toelichting: In de jaren 70 is Age Zijlstra lid geworden van Postduivenvereniging 'Ons Genoegen' die toen 40 leden telde. Hij zette zich (naast zijn werk in de horeca) als vrijwilliger op allerlei gebieden in voor de sportclub. Begin deze eeuw is hij voorzitter geworden. Wekelijks en aan het eind van het vliegseizoen reikt hij prijzen uit. Dat doet Zijlstra ook voor de sponsoren op locatie en maakt daar een persbericht van. Het vliegseizoen duurt van april tot en met september. Buiten het seizoen is Zijlstra druk met het organiseren van tentoonstellingen voor de sportclub. Ook verzorgt Zijlstra de PR en sponsering van club.

Verdiensten: 1989-heden Sportverslaggever/presentator Radio Stad Harlingen

Toelichting: Radio Stad Harlingen is 1 december 1989 opgericht en telt ca. 30 vrijwilligers. Nog voor het einde van dat jaar meldde Age Zijlstra zich aan als vrijwilliger. Hij begon als voetbalverslaggever langs de lijn bij het 1ste elftal van de toenmalige rkvv Robur bij uit- en thuiswedstrijden. Sinds een paar jaar presenteert hij regelmatig drie uren lang voor RSH het sportprogramma 'Sportlokaal' op zondagmiddag. Één keer in het jaar is hij een week lang iedere avond verslaggever bij het traditionele Harlinger Lanenkaatsen. Zijlstra is ook mede organisator van een jaarlijkse grote bingo om de kas van RSH te spekken.

Luister Online

RSH Online RSH Online

RSH Online RSH Online

Contact

RSH Online

Radio Stad Harlingen

Prinses Irenestraat 2

8862 TL Harlingen


Tel: 0517 412324

 

Email: info@radiostadharlingen.nl

Contactformulier


Frequentie Ether: 106.2 FM
Frequentie Kabel: 104.1 FM

  • Radio Stad Harlingen © 2011. Ontwikkeld door Rebel X.